Με χαμόγελα και βραβεύσεις η τελετή λήξης των ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης (+photos)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», η τελετή λήξης των ακαδημιών του Λεύκιππου Ξάνθης, παρουσία πλήθους νεαρών αθλητών και γονέων.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας ευχαρίστησαν παιδιά και γονείς για την άψογη συνεργασία και υπομονή που επέδειξαν σε μια περίοδο δύσκολη λόγω των υγειονομικών συνθηκών και μέτρων που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Ο Πρόεδρος του Λεύκιππος Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης, στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που παρευρίσκεστε στην τελετή λήξης του συλλόγου μετά από 2 δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας. Στόχος είναι η περαιτέρω εξέλιξη και γνωρίζουμε πως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα υπήρχαν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Είναι κάτι που γνωρίζουμε και θα το διορθώσουμε έτσι ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι και να εξελιχθούμε.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και όσοι συμμετέχουμε σε αυτόν έχουμε ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και προσπαθούμε μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών και ενεργειών να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη και δύναμη που μας δίνετε.

Έχουμε την τιμή να είναι μαζί μας το Κέντρο Πρόληψης ΕΚΦΡΑΣΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και να μας ενημερώσει για τις δράσεις του. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Κέντρου και Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κο Κωνσταντίνο Κουρτίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και το επιστημονικό προσωπικό για την παρουσία τους».

Η τελετή λήξης περιλάμβανε και τους τελικούς του εσωτερικού πρωταθλήματος 3×3 με τις διαγωνιζόμενες ομάδες να αγωνίζονται με φανελάκια του Κέντρου Πρόληψης «ΕΚΦΡΑΣΗ» που ανέφεραν διάφορα κοινωνικά μηνύματα.

Την τελετή λήξης οργάνωσαν με επιτυχία οι Αναστάσιος Ζάρρας, Απόστολος Αποστολίδης, Νίκος Ρετζέπης καθώς και όλοι οι προπονητές των ακαδημιών.

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος