Συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων της Θράκης για την απώλεια του Θανάση Καλαμάτα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ομάδες όχι μόνο από την Κομοτηνή, αλλά συνολικά από τη Θράκη μετά την είδηση της απώλειας του επί σειρά ετών έφορου του ΓΑΣ Κομοτηνή, Θανάση Καλαμάτα.

Οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Άτλα Κομοτηνής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, στους οικείους και στον ΓΑΣ Κομοτηνή για τον αδόκητο χαμό του για δεκαετίες εφόρου του συλλόγου Θανάση Καλαμάτα. Ο Θανάσης Καλαμάτας αποτελούσε μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία του μπάσκετ της πόλης μας και η απώλεια του είναι ανεκπλήρωτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

«Το μπάσκετ της Θράκης θρηνεί την απώλεια του Θανάση Καλαμάτα, ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον ΓΑΣ Κομοτηνής από τη θέση του εφόρου για πολλά χρόνια.Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ Ξάνθης εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους οικείους του και στον ΓΑΣ Κομοτηνής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!»

«Ο ΑΟ ΛΕΎΚΙΠΠΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, στους οικείους και στον ΓΑΣ Κομοτηνής για τον αδόκητο χαμό του Θανάση Καλαμάτα. Ο Θανάσης Καλαμάτας υπηρέτησε για πολλά χρόνια από το πόστο του εφόρου τον ΓΑΣ Κομοτηνής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».