Super League 2: Στο σκαμνί η ΠΑΕ Ξάνθη για την καταγγελία ξυλοδαρμού παίκτη της Κ20 της ΑΕΛ

Για το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 12:30 έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Ξάνθη που κατηγορείται για όσα έγιναν στα αποδυτήρια της αναμέτρησης με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Κούγια είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό παίκτη της από πρόσωπο που ήταν γνωστό στους ανθρωπους της Ξανθης και που σύμφωνα με την καταγγελία το φυγάδευσαν να φύγει για να αποφύγει την σύλληψη.

Η υπόθεση φτάνει στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 κατόπιν δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στον οποίο είχε κατατεθεί σχετική μήνυση από την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται πάντως να χορηγηθεί ολιγοήμερη αναβολή, εφόσον ζητηθεί κάτι τέτοιο.

«Την Τετάρτη 15.06.2022 και ώρα 12:30 την ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΝΕΩΝ, για ότι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, ήτοι για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 14, 15 §§ 4 στοιχείο β, 5 στοιχείο στ, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ», αναφέρει η κλήση της ΠΑΕ Ξάνθη.