Σπρίντερ με συμμετοχή μόλις πριν ενάμισι μήνα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου η νεκρή φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Αθλήτρια που ανήκει σε σωματείο της Κρήτης και μάλιστα στα τέλη Απριλίου συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών είναι η τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης στο Πανεπιστημιακό Στάδιο.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι φόραγε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα – παρά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την ώρα της προπόνησης την Κομοτηνή και η οποία επίσης ερευνάται μήπως έχει σχέση με τον αδικαιολογητο κατά τα άλλα αιφνιδιαστικό θάνατό της. Οταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερευνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του ακριβους χρόνου θανάτου και κυρίως της αιτίας. Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Η Γ.Σ., όπως ειναι τα αρχικά του ονόματός της, στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο από την πόλη της καταγωγής της για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθως και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Ομιλο της Κρήτης. Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι παρόλο που είχε συζητήσει όταν πέρασε στην Κομοτηνή την μεταγραφή της σε σύλλογο στιβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μεινει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό ειχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπτίντερ συχνά να προπονείται μόνη της. Αυτή η μοναξιά φαίνεται οτι της στοίχισε την ζωή το απόγευμα της Τρίτης καθώς πιθανά αν είχε κάποια παρέα, τοτε ενδεχομένως να μπορούσε να διατηρηθεί στην ζωή αφού οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κειτόταν χωρίς τις αισθήσεις της στο βρεγμένο ταρτάν για αρκετή ώρα μέχρι την στιγμή του εντοπισμού της.