Γ’ Εθνική: Με… Stavento η μεγάλη γιορτή του Δήμου Πύργου για την άνοδο του Πανηλειακού

Μεγάλη γιορτή ετοιμάζει ο Δήμος Πύργου απόψε, Τετάρτη 15/6/2022, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το δημοφιλές συγκρότημα Stavento του Αλεξανδρουπολιτη Μιχάλη Κουινέλη με την σύζυγό του Ήβη Αδάμου θα εμφανιστεί σε μια φαντασμαγορική συναυλία για να γιορταστεί η λήξη της σχολικής χρονιάς αλλά στην ίδια εκδήλωση, λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος θα βραβεύσει όλο το δυναμικό του Πανηλειακού για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Οπως αναφέρουν τοπικά πελοποννησιακά μέσα ενημέρωσης, η εκδήλωση περιλαμβάνει και ένα μήνυμα ζωής, καθώς στο ενδιάμεσο διάστημα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη θα κάνουν μια σύντομη ενημέρωση και θα στείλουν μηνύματα ζωής.

“Σαν έρθει η μέρα”, “Δικό μου”, “Να σου τραγουδώ” και το δυναμικό ντουέτο «Για σένα» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια, αλλά και πολλές άλλες προσωπικές επιτυχίες, που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό πάρτι.

Σε σχέση με την ομάδα, επισημαίνεται ότι ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα σε όλο τον αγώνα που έδωσε ο Πανηλειακός για την άνοδό του. Ο πολυπόθητος στόχος της ιστορικής ομάδας επετεύχθη, σκορπίζοντας χαρά στους φιλάθλους και τους κατοίκους της πόλης.

Ο Τάκης Αντωνακόπουλος, μισή ώρα περίπου πριν την έναρξη της συναυλίας θα καλέσει στην εξέδρα τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας για να τους βραβεύσει και να απονείμει αναμνηστικές πλακέτες, κύπελλο και μετάλλια.