Τραγωδία με νεκρή 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή – Κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

Τραγωδία στην Κομοτηνή. Οπως έγινε γνωστό, μια 22χρονη αθλήτρια κατέρρευσε στο γήπεδο στίβου της Πανεπιστημιουπολης Κομοτηνής, όπου έκανε προπονηση. Δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρή.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για φοιτήτρια της σχολής ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, στο τρίτο έτος, με καταγωγή από την Κρήτη. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

H άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στις κυκλικές διαδρομές του στίβου του προσφάτως ανακαινισμένου Σταδίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (η Τρίτη ήταν η πρώτη μέρα που δοθηκαν προς χρηση οι ανακαινισμένες κερκίδες).

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρέθηκε πεσμένη στο ταρτάν, χωρίς τις αισθήσεις της, από άλλο άτομο που πήγε στα στάδιο να αθληθεί. Αμεσως αναζήτησε βοήθεια από το διπλανό κολυμβητήριο και μεταξυ άλλων έσπευσε γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Εγινε απόπειρα ανανηψης και ΚΑΡΠΑ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η κοπέλα φέρεται να προπονούταν μόνη στο στάδιο της ώρα της σφοδρότατης καταιγίδας που έπληξε το απόγευμα την Κομοτηνή και είναι προς διερεύηση αν αυτό παίζει τον ρόλο του. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.