ΕΠΣ Έβρου: Η απάντηση του δημάρχου Διδυμοτείχου στις αιχμές του προέδρου της ΑΕΔ και η έντονη λογομαχία με τον Χρήστο Μαυράκη

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ηταν «παρών» στην γενική συνελευση της ΑΕΔ το απογευμα της Παρασκευης και άκουσε δια ζώσης τον… εξάψαλμο του απερχόμενου προέδρου της Θανάση Σιαλάκη για τα κατορθώματα της δημοτικής αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν υποβάλει την παραίτησή του ο Σιαλάκης είχε με ειρωνικό τρόπο αναφρθεί στην (μη) βοήθεια του Δήμου, κάνοντας λόγο χαρακτηριστικά για κινητικότητα που παρατηρήθηκε για την αποκατάσταση του γηπέδου και τον καλλωπισμό του την επόμενη κιολας μέρα από τη λήξη του πρωταθληματος και ενω η ΑΕΔ γινόταν αντικείμενο χλεύης από ους αντιπάλους της για την κακή κατάστασή του.

Ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου έδειξε πάντως ψυχραιμία και ζητώντας τον λόγο, έκανε γνωστό ότι έληξαν οι δικαστικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των εργολάβων και θα υπογραφεί σύντομα η σύμβαση για τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα. Ακόμα επεσήμανε πως δεν μπορεί εκ του νόμου να υπάρχει μόνιμος δημοτικός υπάλληλος στο γήπεδο για την συντήρηση του και άλλες εργασίες και ακόμα πως ο Δήμος Διδυμοτείχου έδωσε σημαντική οικονομική ενίσχυση στην ΑΕΔ για την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Ο απερχόμενος πρόεεδρος της ΑΕΔ δέχθηκε έντονη κριτική και από τον πρώην προπονητή της ομάδας και παλαίμαχο παίκτη της Χρήστο Μαυράκη, για τις επιλογές των προπονητών Πασχάλη Σταματάκη και Γιάννη Αναστασιάδη. Οπως μετέφερε το evros-news, ο Μαυράκης θεώρησε οτι οι επιλογές ήταν αποτυχημένες και μάλιστα υπήρξε και αντιπαράθεση με τον πρόεδρο Σιαλάκη κάποιες στιγμές. Ο τελευταίος πάντως ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές αυτές, επανέλαβε δημόσια το ευχαριστώ του προς αυτούς και επεσήμανε πως με τα προβλήματα που υπήρξαν στην διάρκεια της σεζόν, η τρίτη θέση που τερμάτισε η ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία.