Έπαιξαν ιστορικό φιλικό στην Αλεξανδρούπολη αφιερωμένο στον «Μανώλο» οι αυτοδιαχειριζόμενες ομάδες της Φουρτούνας και του Αστέρα Εξαρχείων

Η Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζεται βάσει καταστατικού ο μόνος αυτοδιαχειριζόμενος σύλλογος της Θράκης (που κινείται δηλαδή στον αναρχικό χώρο, αν και υπάρχει χωρίς να χρακτηρίζεται ετσι το ανάλογων πεποιθήσεων «αδελφό» σωματείο της Δόξας Ορεστιάδας).

Το Σάββατο μάλιστα υποδέχθηκε σε ένα ιστορικό φιλικό την ομάδα που αποτελεί το πρότυπο αυτοοργάνωσης σε όλη την χώρα: τον Αστέρα Εξαρχείων. Η ομάδα της Αθήνας βρέθηκε… on tour ταξιδεύοντας οδικώς από τα Εξάρχεια στην Θράκη για αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι κοντά στα σύνορα.

Το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης και Αστέρα Εξαρχείων δεν έγινε επισήμως γνωστο, άλλωστε και από τις δυο ομάδες δηλώνουν ότι δεν είχε απολύτως καμία σημασία. Αντίθετα, αξία είχε για τους συμμετέχοντας να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους στον «Μανώλο».

«Ο Αστέρας βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη αλλά το μυαλό όλων μας είναι στον παίχτη, σύντροφο, φίλο και αδερφό μας. Μανωλο. Κρατα γερά, η σκέψη μας μαζί σου», έγραψε ο Αστέρας Εξαρχείων με μια φωτο όπου γύρω από το πανό για τον Μανώλο βρίσκονται οι παίκτες του Αστέρα αλλά και της Φουρτούνας Αλεξανδρούπολης.