Πανελλήνιο Αγοριών Κ18: Έχασε από τον Πανερυθραϊκό αλλά στα χέρια του κρατά την κούπα αν νικήσει την Δευτέρα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την Δευτέρα στο τελευταίο παιχνίδι του στην Αθηνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα διεκδικήσει τη νίκη στις 12:00 το μεσημέρι από τον Πήγασο Πολίχνης και αν τα καταφέρει, θα στεφθεί πρωραθλητής Ελλάδος Εφήβων 11 χρόνια μετά τον άθλο της παρέας των Κουμεντάκη, Δαλακούρα και Κασαμπαλή.

Οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου βρέθηκανμε την πλάτη στον τοίχο, καταφεραν και ισοφάρισαν, είχαν και ματς μπολ για να πάρουν τους δυο βαθμούς της νίκης αλλά τελικά ηττήθηκαν στην παράταση του τάι μπρέικ, αφού δεν έδειξαν ψυχραιμία στα πιο κρίσιμα σημεία.

Παρόλα αυτά, ο τίτλος θα κριθεί την Δευτέρα και με καθαρή νίκη επί του Πήγασου Πολίχνης θα στεφθούν πρωταθλητές, ενώ σε δίποντο θα περιμένουμε να μάθουμε από τριπλή ισοβαθμία τι ακριβώς θα συμβεί.

Στο κρίσιμο πέμπτο σετ του αγώνα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε σταθερά προβάδισμα τριών πόντων (8-5, 9-6, 10-7, 11-8), έφτασε να έχει δύο ματς μπολ (14-12), όμως ο Πανερυθραϊκός με φοβερές άμυνες έμεινε στο παιχνίδι και με σερί 4-0 πήρε το σετ με 14-16.

Ο αγωνας της Κυριακής είχε διάρκεια δύο και πλέον ώρες. Ο Πανερυθραϊκός αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ επί της εβρίτικης ομάδας, χρειάστηκε να κατακτήσει το τάι μπρέικ για να πάρει το δίποντο που τον κρατάει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πλέον ολα θα κριθουν το μεσημέρι της Δευτερας.

Διαιτητές: Ράντσιου, Βελώνης, Γραμματεία: Καλιγέρη.
Τα σετ: 2-3 (25-27, 19-25, 25-23, 25-22, 14-16)

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανδραβίζος): Κεσκίνης, Παπάζογλου, Σαλαμπάσης, Σουσουρίδης, Κοντοστάθης, Μιχαηλίδης / Γκοτσίδης (λ), Ηλιάδης.
ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ουτζής): Καρύκας, Αδράκτας, Μωραΐτης, Ρέππας, Μπάος, Καλλιμάνης / Φουμάκης (λ), Δεριζιώτης, Αναγνωστάκης.