Nations League: Άγγιξαν το διπλό στο Μπέλφαστ οι Κωστένογλου και Παπουλής με την Εθνική Κύπρου

Έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό η Εθνική Κύπρου με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, αλλά δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα 2 τερμάτων και στο τέλος… 2-2.

Η Εθνική ομάδα της Κύπρου πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χάμπου ο Κακουλλής με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 32ο λεπτό. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγε στα αποδυτήρια. Μόλις 6 λεπτά από την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Χριστοφή έδωσε στον Τζιωνή, ο οποίος ετοίμασε το γκολ στον Κακουλή που πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα και η Κύπρος του Κωστένογλου έφτασε στο 2-0.

Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Φώτης Παπουλής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 58ο λεπτό στη θέση του Τζιωνή.

Ο ΜακΓκιν σε πρώτο χρόνο έκανε το τελείωμα, ασταθής απόκρουση ο Χριστοδούλου, πήρε το… ριμπάουντ από κοντά και σκόραρε εύκολα ο ΜακΝέρ για το 1-2 στο 71′. Σοβαρό λάθος στο ξεκίνημα της φάσης από τον Παναγιώτου, έκανε κακή εκτίμηση που δεν μέτρησε σωστά τη πορεία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι στο 90+4′ με την προβολή του Έβανς που βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φτάνοντας στην ισοφάριση σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.