Δεν μετέδωσαν τον αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο οι ΕΡΤ Ορεστιάδας, Καβάλας, Σερρών! Μόνο της Κομοτηνής συνδέθηκε με ΕΡΑ Σπορ

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαιρου αντιμετωπίζει στον Βόλο το Κόσοβο, προς έκπληξη ωστόσο όσων θέλησαν να ακούσουν από τις κρατικές ραδιοφωνικές συχνότητες στην Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία τον αγώνα, διαπίστωσαν ότι αυτός δεν μεταδίδεται.

Ειθισται σε μεγάλα τέτοια αθλητικά γεγονότα οι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ να συνδέονται με την ΕΡΑ Σπορ για να τα καλύπτουν. Ωστόσο στην περίπτωση του αγώνα της Εθνικής Ομάδας κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με εξαίρεση την ΕΡΤ Κομοτηνης που έκανε ζεύση με την ΕΡΑ Σπορ και μεταδίδει τον αγωνα.

Οποιος βάλει ωστόσο την ΕΡΤ Ορεστιάδας, διαπιστώνει ότι δεν μεταδίδεται ο αγωνας αλλά έθνικ τραγουδια, αφού η ζεύξη γίνεται με τον ραδιοφωνικο σταθμο Kosmos. Το ίδιο και η ΕΡΤ Καβάλας, στην γεωγραφική αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο Νομος Ξανθης. Η έτερη ΕΡΤ του περιφερειακού προγράμματος της περιοχής μας, αυτή των Σερρών, έπαιζε ροκ μουσική συνδεόμενη με το Πρώτο Προγραμμα.

Διαφορετικές επιλογές ζεύξης για καθεμια από τις τοπικές ΕΡΤ χωρίς προφανως καμια κεντρική απόφαση και χωρίς καμία την συγκεκριμένη ώρα, βράδυ Κυριακής, να παράγει τοπικό πρόγραμμα. Αλλά είναι σε κάθε περίπτωση λάθος η μη συνδεση με την ΕΡΑ Σπορ ωστε να μεταδοθει η Εθνικη Ανδρων σε τόσο σημαντικο επισημο ματς…