Pre League: Μετακομίζει στην Σάμο πρώην λίμπερο του ΑΟ Ορεστιάδας

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο πρώην λίμπερο του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Καρασαβίδης που αλλάζει νησί καθώς μετά τον Φοίνικα Σύρου που ήταν μέχρι τώρα μεταγράφηκε στον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σύρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκε και στην ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας την σεζόν 2016-17 που έμελλε να είναι η τελευταία των Εβριτών στη Volley League.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Σάμου αναφέρει:

Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του λίμπερο – ακραίου Βασίλη Καρασαββίδη.

Ο ταλαντούχος αθλητής τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου κατακτώντας 1 League cup και 1 Super cup.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στη ομάδα της Σάμου, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους υποδοχείς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια!

Σε δήλωσή του ο Βασίλης Καρασαββίδης ανέφερε:

“Νιωθω πολυ χαρουμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με το σύλλογο της Σάμου

Το επιτελείο της διοικησης και ειδικοτερα ο team manager Στεφανος Καλαμοβρακης το διάστημα των διαβουλεύσεων , εξέφρασαν έμπρακτα την αναγνώριση τους προς το πρόσωπο μου σε όλα τα επίπεδα κι είναι κάτι που εκτιμώ

Οι μεταγραφικες κινήσεις που κάνει η ομαδα της επιτρέπουν να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στη volleyleague , και το μακροπρόθεσμο πλάνο της δηλώνει ότι σκοπεύει να θέσει στέρεες βάσεις για την εδραίωση της, και όχι μόνο, στην κατηγορία

Να είμαστε υγιείς και να έχουμε καλή αγωνιστική χρονια!”