Νέες βόμβες από τον κόουτς του Ιπποκράτη: «Κανένας πάνω από την ομάδα είτε λέγεται Καρατίδης, είτε Παπαζογλου, είτε Μέσι…»

Εντύπωση στις δηλώσεις του προπονητή του Ιπποκράτη Παύλου Τάσου Καρατίδη στην Χαλάστρα προκάλεσε η απάντησή του σε ερώτηση εαν οι απουσίες επηρεάσαν την αρνητική έκβαση του αγώνα με τον Καμπανιακό.

Έτσι σε ερώτηση του ThrakisportS γιατί απουσίαζαν από τον τελικό του Ιπποκράτη στην Χαλάστρα οι Γκουντενούδης και Βαρσαμίδης ο Ημαθιώτης προπονητής απάντησε:

«Οι απουσία τους μας επηρέασαν γιατί ήταν από τους βασικούς στην ομάδα όλη την σεζόν. Ο «Γκουντε» γεννούσε η γυναίκα του από ώρα σε ώρα (γέννησε την επομένη) και προσεχώς θα έχουμε χαρές στην οικογένεια του Ιπποκράτη, ενώ ο Βαρσαμιδης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα παραμονές του αγώνα και έμεινε εκτός αποστολής.
Δεν ξέρω εαν είμαστε σωστοί ή όχι, αλλά όποιος ποδοσφαιριστής και να ήταν, πανω απο όλα ειναι ο Ιπποκράτης. Είτε ο Καρατίδης, ειτε ο Παπάζογλου, είτε ο Μέσι.
Πρέπει γενικά όλοι να βάζουμε το σύνολο, την ομάδα πάνω από το εγώ μας και ιδίως σε ένα κρίσιμο σημείο όπως ο τελικός ανόδου που δίναμε με τον Καμπανιακό.
Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και αυτό το δείχνει η διοίκηση σε αυτό το χρόνο με την διανυκτέρευση που καναμε πριν τον αγώνα, αλλά και ότι σεβεται τους παίκτες και απαιτεί αναλογο σεβασμό και προς αυτήν…»