ΕΠΣ Έβρου: Ηχηρή παραίτηση Σαλιάκη από την προεδρία της ΑΕΔ με πολλές αιχμές για την δημοτική αρχή του Διδυμοτείχου

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της ΑΕ Διδυμοτείχου υπέβαλλε κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής ο Θανάσης Σιαλάκης.

Ο Σαλιάκης μάλιστα εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της δημοτικής αρχής του Διδυμοτείχου, που όπως ανέφερε εγκατέλειψε την ομάδα αλλά και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί.

Με ειρωνικό ύφος ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο καθαριότητας που ενδιαφέρθηκε για τον καθαρισμό και καλλωπισμό του γηπέδου από την επόμενη μέρα από την λήξη του πρωταθλήματος, αλλά όχι κατά την διάρκειά του. Ακόμα, ευχαρίστησε τον Ευγενίδειο Ιδρυμα που «ποτέ δεν υπήρξ αρωγος στην προσπάθειά μας ήταν πάντα ένας παρατηρητής και τίποτα παραπάνω, δεν γύρισε καν να μας κοιτάξει».

Τελος ευχαρίστησε , πάντα με ειρωνικό ύφος, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων που πριν μερικά χρόνια διαμαρτυρόταν σε συνέντευξη για την κατάσταση του γηπέδου αλλά τρία χρόνια μετά την έναρξη της θητείας τους, το γήπεδο είναι σε ακόμα πιο τραγική κατάσταση με αποτέλεσμα να εξευτελίζουν την ΑΕΔ για την κατάστασή του όλες σχεδόν οι αντίπαλες ομάδες.

Πέραν πάντως των εμφανέτατων ειρωνειών προς την δημοτική αρχή, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΑΕΔ ευχαρίστησε με κάθε ειλικρίνια τους προπονητές Πασχάλη Σταματάκη με τον οποίο ξεκίνησε η σεζόν και Γιάννη Αναστασιάδη, με τον οποίο συνεχίστηκε. Ευχαρίστησε επίσης τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθειά τους, ενώ τέλος χαρακτήρισε με δεδομένες αυτες τις δυσκολίες επιτυχή την τρίτη θέση της βαθμολογίας που έλαβε η ΑΕΔ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Δείτε στο βίντεο του evros-news ένα απόσπασμα από όσα είπε ο Θανάσης Σαλιάκης πριν υποβάλει την παραίτηση του…