Ηλίας Σαπάνης: «Δίκαια η άνοδος του Καμπανιακού, μας ζόρισε ο Πανθρακικός, πλήρωσε τα λάθη ο Ιπποκράτης»

Για τον παιχνίδι με τον Ιπποκράτη, τον δύσκολο όμιλο, τον Πανθρακικό και φυσικά το ευχάριστο τέλος με την πολυπόθητη άνοδο μίλησε πανευτυχής ο προπονητής του Καμπανιακού Ηλίας Σαπάνης με μεγάλες εμπειρίες στην Α’ Εθνική με τους Ολυμπιακό, Ηρακλή, ΠΑΣ Γιαννενα και μια πενταετία στην Ιταλία.

Όσο είπε ο 47χρονος προπονητής: «Ήταν ένας τελικός όπου ήρθαν τα αποτελέσματα, οι δυο ομάδες έπαιζαν την χρονιά και ιδίως εμείς που είμασταν από τα φαβορί ενός δύσκολου ομίλου μαζί με τον Πανθρακικό. Ο Ιπποκράτης ξέραμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε σε όλα τα παιχνίδια, το έδειξε και σήμερα και για μας θα έπρεπε να είναι και αυτός στην τριάδα. Έκανε όμως σε πολλά παιχνίδια εύκολα λάθη και σήμερα μας βοήθησε που προηγηθήκαμε νωρίς από ένα νέο λαθος τους γκολκήπερ τους.

Ο όμιλος που είχαμε ήταν πολύ δύσκολος, κρίθηκε στο φιναλε, απέναντι σε ομάδες που δεν ξέραμε καλά. Εμείς πληρώσαμε την αναποτελεσματικότητά μας στα εκτός έδρας παιχνίδια που αν και καλύτεροι δεν κερδίσαμε κανένα. Ήταν αρκετά δυσκολότερος από τους άλλους, με ομάδες από δυνατά πρωταθλήματα όπως αυτό των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας και ονόματα όπως ο Πανθρακικός που αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική και μας δυσκόλεψε περισσότερο απ΄ όλους παρόλο που τον κερδίσαμε.

Θα µπορούσαµε ίσως να τελειώσουµε το θέµα της ανόδου πιο νωρίς όµως τέλος καλό όλα καλά. Πανάξια η οµάδα άλλαξε κατηγορία. Εγινε υπερπροσπάθεια από όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιµ, διοίκηση. Πήραµε ένα πρωτάθληµα που δεν πανηγυρίσαµε καθώς στόχος ήταν η άνοδος. Ανταποκριθήκαµε στις απαιτήσεις, ήταν µια ψυχοφθόρα διαδικασία και πλέον ήρθε η στιγμή να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε.

Αφιερώνω την άνοδο στην οικογένεια µου, στους ανθρώπους που συναναστρεφόμουν καθηµερινά, σε όλη τη διοίκηση που υπήρξε ένα στήριγµα όλη τη χρονιά. Ο πρόεδρος τα έδωσε όλα πραγµατικά, του αξίζει η άνοδος».