Ανέλαβε «μάνατζερ» του Μήτρογλου ο Σιόβας για να τον φέρει στην Φορτούνα Σιτάρντ αλλά είναι αβέβαιο και το δικό του μέλλον στην ομάδα

Ο Κώστας Μήτρογλου θα μείνει κάτοικος εξωτερικού τα επόμενα χρόνια, θέλοντας να είναι κοντά στο σπίτι του στη Γερμανία. Με τον Άρη οι όποιες διαφορές τους λύθηκαν στο δικαστήριο και πλέον μένει να διευθετηθεί και το οικονομικό.

Ο καταγόμενος από την Καβάλα διεθνής στράικερ μοιάζει να έχει εντοπίσει μια πιθανότητα ποδοσφαιρικής στέγης. Δεν είναι σίγουρο, αλλά έχει γίνει μια προσέγγιση από πλευράς Φορτούνα Σιτάρντ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», γλυκάθηκε η ολλανδική ομάδα από την παρουσία των Σάμαρη και Σιόβα και θέλει να το συνεχίσει ελληνικά.

Μάιλιστα, «ο Δημήτρης Σιόβας είναι αυτός που προσπαθεί να κάνει το κονέ, εξάλλου», σύμφωνα με την εφημερίδα.

Έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μήτρογλου και αν παραμείνει και ο ίδιος εκεί τότε δεν αποκλείεται να τους δούμε να παίζουν ξανά παρέα.

Πάντως δύσκολη περίπτωση είναι να μείνει ο Σιόβας. Διότι, ζητάει αρκετά χρήματα. Πιθανό να κάνουν την υπέρβαση βέβαια οι Ολλανδοί και αν μείνει ο Σιόβας, θα έρθει και ο Μήτρογλου