«Η καλύτερη ομάδα στον όμιλο ήταν ο Ιπποκράτης, κακώς έφυγε από το γήπεδό του» υποστήριξε ο κόουτς του Ηρακλή Αμμουδιάς

Δίκαια ανέβηκαν οι ομάδες του Βύρωνα Καβάλας, του Πανθρακικου και του Καμπανιακού αλλά ο Ιπποκράτης που έμεινε εκτός Γ’ Εθνικής ήταν η καλύτερη ομάδα, υποστήριξε ο προπονητής του Ηρακλή Αμμουδιάς Μίλτος Δουλγκέρης.

Ο προπονητης των πρωταθλητών της ΕΠΣ Σερρών έκανε τον απολογισμό του, εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε τελευταια στην διαδικασία των μπαράζ ενώ είχε θέσει ως στόχο την άνοδο, πιστεύοντας ότι θα κονταροχτυπηθεί με τον Βύρωνα Καβάλας (αφού θεωρούσε Καμπανιακό και Πανθρακικό πρώτα δύο φαβορί).

Τελικά τα αποτελέσματα δεν βγήκαν, ωστόσο κάνοντας συνολικά τον απολογισμό της διαδικασίας των μπαράζ ο Μίλτος Δουλγκέρης υποστήριξε στην Lega TV ότι η καλύτερη ομάδα των μπαράζ ήταν ο… Ιππακράτης, ενώ πρόσθεσε ότι στην Κομοτηνή η ομάδα του ηττήθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, προσθέτοντας όμως ότι δεν άξιζε κάτι καλύτερο.

Γιατί δεν κατάφεραν να ανέβουν οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου αφού κατά τον προπονητή των πρωταθλητών της ΕΠΣ Σερρών ήταν η καλύτερη από τις επτά ομάδες; Η απάντηση του Δουλγκέρη αφοπλιστική: «Ισως πήρωσαν το λάθος να μετακομίσουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους μακριά από την φυσική τους έδρα (σ.σ. στο Φωτης Κοσμάς). Ισως υπερεκτίμησαν κάποια πράγματα με τη νίκη τους στην πρεμιέρα επί του Πετεινού και έλαβαν αυτήν την απόφαση, που τελικά δεν τους βγήκε».