Πλήθος κόσμου στο «ύστατο χαίρε» στον γενικό αρχηγό της χρυσής εποχής του ΑΟΞ Παύλο Καλογιάννη – Ποιοι τον αποχαιρέτησαν

Η Ξάνθη με βαθιά συγκίνηση και θλίψη αποχαιρέτισε την Τρίτη τη «σημαία» του ΑΟΞ Παύλο Καλογιάννη που έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα, ενός ανθρώπου που επί Προεδρίας Θόδωρου Κοκκάλα ως γενικός αρχηγός της ομάδας συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο Α’ Εθνική.

Από τους πάρα πολλούς Ξανθιώτες που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο για τον Παύλο Καλογιάννη, στπ ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Μαχητής» αναφέρει τον πρώην πρόεδρο του ΑΟΞ Άρη Πιαλόγλου, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξανθης Κώστα Ζαγναφέρη, τον αντιδήμαρχο Ξάνθης και παλιο τερματοφύλακα του ΑΟΞ Μανώλη Φανουράκη, τον επικεφαλής προπονητή των ακαδημιών του ΑΟΞ Νίκο Κεχαγιά, πλήθος άλλων βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων και ισχυρό άνδρα του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Παναγιώτη Σταυρακάρα, τον πρώην πρόεδρο της BF Ξάνθη και της ΣΕΚΑΠ και υποψήφιο δήμαρχο Χρίστο Πούλιο, τον Δημήτρη Καλαντζή, τον Γιάννη Ιερόπουλο,τον γνωστό δικηγόρο Γιάννη Παπαχριστόπουλο, τον Γρηγόρη Πασά, την Κατερίνα Μαυρομάτη, τον Τόρη Παπαδήμα, τον Μπάμπη Κυρλίδη, τον εκδότη του «Μαχητή» Πάνο Παπαδόπουλο, και πολλούς άλους.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν… ο Παύλος θα είναι πάντα ζωντανός στην καρδιά μας. Γιατί δεύτερος, δεν ξαναγεννιέται…! Έστω κι αν τον «αδίκησαν» ορισμένοι και έφτασαν στο σημείο επί πανδημίας, να μην του επιτρέψουν την είσοδο σε αγώνα του ΑΟΞ!!! Σε ποιόν; Τον Παύλο Καλογιάννη…!», καταλήγει στο αιχμηρό της σχόλιο η παραπολιτική στήλη της εφημερίδας «Μαχητής».