Κούγιας μιμείται δυο χρόνια μετά τον Πανόπουλο: «Θα δώσω στον δήμαρχο Λάρισας τις μετοχές της ΑΕΛ αν δεν βρεθεί αγοραστής»

Οπως μιμούνταν τον Χρήστο Πανόπουλο στο μπαράζ ανακοινώσεων ακόμα και κατά την διάρκεια των αγώνων, έτσι τον μιμείται και στην προαναγγεθείσα από τον ίδιο διαδικασία αποχώρησης από την ΑΕΛ.

Δυο χρόνια πριν ο Χρήστος Πανόπουλος είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τον ΑΟΞ και είχε δώσει ένα deadline για την εύρεση αγοραστή, διαφορετικά θα παρέδιδε τις μετοχές του στον Δήμο Ξάνθης και θα οδηγουσε την ΠΑΕ σε εκκαθάριση.

Μάλιστα τότε ο Πανόπουλος είχε κάνει και συναντήσεις με τον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, μία στα Πηγάδια και άλλη μία όταν τον κάλεσε στην Αθήνα για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις (στο παιχνίδι είχε βάλει και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ με τον τότε αντιπεριφερειάρχη να εκπροσωπει τον Χρήστο Μέτιο).

Δυο χρόνια μετά, την ίδια τακτική φαίνεται να ακολουθεί και ο Κούγιας και μένει να φανεί αν και αυτός έχει κατά νου κάποιον αγοραστή που απλά αυτήν την στιγμή δεν ανακοινώνει, όπως αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε ο Μπιλ Πάπας πολύ πριν κάνει τις ανακοινώσεις ο Πανόπουλος, ή αν πράγματι το μέλλον της ΑΕΛ είναι σκοτεινό.

Πάντως το μέλλον της Λάρισας δείχνει, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει πως θα παραδώσει τις μετοχές στον Δήμαρχο της πόλης αν δεν βρεθεί αγοραστής. Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ στην εφημερίδα “Ελευθερία”:

«Θα παραδώσω τις μετοχές στον Δήμαρχο Λαρισαίων εφόσον τις επόμενες μέρες δεν εμφανισθεί κανείς αγοραστής ώστε να διαχειρισθούν αυτός το θέμα σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Και αν δεν βρούνε λύση στις 28 Ιουνίου θα αποφασίσω».