Καρατίδης: «Τα έξι λάθη των τερματοφυλάκων και η κακή διαιτησία μας στοίχησαν την άνοδο… δίκαια ανέβηκαν οι Καμπανιακός και Πανθρακικός»

Στεναχωρημένος για τον τρόπο που χάθηκε το ματς στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό αλλά και η άνοδος, ωστόσο ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών ήταν ο Παύλος Καρατίδης που κάθισε στον πάγκο αντί του τιμωρημένου Μιχάλη Παπάζογλου.

Ο Ημαθιώτης τεχνικός με πέρασμα από την ΠΑΕ Θράκη, Ποντίους Βέροιας, Νέα Χηλή και συνεργασία με τον Άρη στο τμήμα σκάουτιγκ στην Θράκη μίλησε στον Κώστα Καραγιάννη για το ματς με τον Καμπανιακό, αλλά και τους λόγους που δεν επιτεύχθηκε η πολυπόθητη άνοδος:

«Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα όπως ο Καμπανιακός. Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης με τεράστιο μπάτζετ σε σχέση με το δικό μας. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε τα ρέστα μας. Δυστυχώς και πάλι από δυο παιδαριώδη λάθη και πάλι από τον τερματοφύλακα, ηττηθήκαμε. Έχουμε φάει τουλάχιστον 6 γκολ από αδικαιολόγητα λάθη των τριών πορτιέρο που χρησιμοποιήσαμε. Ωστόσο δεν έχουμε παράπονο από όλα τα παιδιά, υπερβάλλανε τον εαυτό τους και δείξανε πως η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο, ενώ και ο Ιπποκράτης το έδειξε πως και αν και πρωτάρης αντιπροσώπευσε τον Νομό Έβρου επάξια.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες με τον Ευθυμιάδη αλλά και με τον Σιμιτσακη αν και παίζαμε με δέκα παίκτες και αν σκοράραμε θα μπορούσαμε να τους αγχώσουμε στο τέλος. Η προσπάθεια που κάναμε στο ματς αλλά και στην σεζόν ήταν τεράστια. Θέλω με τον κόουτς Παπαζογλου να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για όλη την χρονιά. Η Αλεξανδρούπολη δυστυχώς και ο Έβρος δεν θα εχει δυστυχώς ομάδα στην Γ’ Εθνική από το νέο σεζόν μετά από χρόνια. Αυτο είναι το χειρότερο για όλους μας και πρέπει να προβληματίσει όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην περιοχή. Θα πρέπει ο Ιπποκράτης να μην είναι ένα πυροτέχνημα γιατί κακά τα ψέματα ούτε εμείς είχαμε τις βάσεις για την Γ’ Εθνικη. Δεν είχαμε κατάλληλο γήπεδο και πήγαμε στο Φώτης Κοσμάς και για εισπρακτικούς λογούς αλλά κυρίως γιατί δυσαρεστήσαμε τον κόσμο στο ματς με την Προσοτσανη. Δεν μπορούσαμε να τον εξυπηρετήσουμε σωστά και να ικανοποιήσουμε τόσο κόσμο αλλά και ξένο κόσμο που ήρθε από μακριά και από την Δράμα. Κόσμος καθόταν όρθιος και πλήρωσε εισιτήριο. Ωστόσο έχω να τονίσω είχαμε από τις καλύτερες διοικήσεις που συνεργάστηκα και το έδειξε όλη την χρονιά.

Για το πώς κρίθηκε ο όμιλος και τα συγχαρητήρια όλων των αντιπάλων για την πορεία του Ιπποκράτη στα μπαραζ: «Δεν ήταν αρχικός μας στόχος τα μπαράζ, βασικός μας στόχος ήταν να πάρουμε το πρώτο μας πρωτάθλημα στην ιστορία του Ιπποκράτη, αλλά όταν είδαμε πως μπορούμε από το πρώτο ματς, ακόμα και μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, τα παιδιά το πίστεψαν περισσότερο και το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στον Καμπανιακό, ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μαζί ίσως με τον Πανθρακικο. Ο όμιλος ήταν πολύ δύσκολος και κριθηκε στις λεπτομέρειες στο φινάλε σε 2 ματς. Θεωρούμε πως αδικηθήκαμε από την διαιτησία στα ματς με Αμμουδιά και Βύρωνα, όπου δεν μας δόθηκαν πεντακάθαρα πέναλτι, συν τα αδικαιολόγητα λάθη μας και στέρησαν την επιτυχία. Ωστόσο τα καλά λόγια που ακούσαμε από όλους τους αντιπάλους μας ευχαριστεί αλλά και μας στεναχωρεί για αξίζαμε να μπούμε στην τριάδα».

Για την επιστροφή του στα γήπεδα: «Μετά από 10 χρόνια ενεργοποιήθηκα και πάλι σε αυτό το επίπεδο. Ξαναπροπόνησα μετά απο καιρό όταν ήμουν στην ΠΑΕ Θρακη και στην Χηλή που την ανέβασα 2 φορές στην Δ’ Εθνική. Το έκανα γιατί με πίστεψαν οι άνθρωποι της ομάδας και με ήθελε και ο Μιχάλης Παπαζογλου. Για την νέα σεζόν θα δούμε…»