Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις Κετσιεμενίδη κατά την παρουσίασή του ως πρώτου προπονητή της Δόξας Δράμας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Δράμα η συνέντευξη Τύπου της Δόξας, κατά την οποία η διοικηση του Δημητρη Περσίδη παρουσίασε τον Μάκη Ευθυμιάδη ως νέο γενικό αρχηγό ενώ επιβεβαίωσε ότι νέος επικεφαλής προπονητής θα είναι ο Ξανθιώτης Κυριάκος Κετσιεμενίδης με αμεσους συνεργάτες τους Μιχάλη Δημητριάδη, Χάρη Μιχαλάκη και Κώστα Δαύκο. 

Ο ξανθιώτης κόουτς ανέφερε: «Κάνουμε αυτή την εκδήλωση θέλοντας να δείξουμε ότι όλοι είμαστε μια γροθιά για να φτιάξουμε από την αρχή την ομάδα και να την πάμε εκεί που της αρμόζει. Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι αυτής της ομάδας και σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Αυτό το έχω ήδη εμπεδώσει πολύ καλά από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα. Είναι η πιο ιστορική ομάδα του ομίλου και δεν της αρμόζει η θέση της στη Γ’ εθνική».

Σε σχέση με τους στόχους της νέας σεζόν, ανέφερε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική. Ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει η Δόξα όπως και όλη η Ελλάδα. Δεν θέλουμε να κάνουμε παράλογα άλματα αλλά να είμαστε αξιόπιστοι σαν ομάδα. Δεσμεύομαι ότι η ομάδα θα δουλέψει σε σημείο που να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Γι’ αυτό δεσμεύομαι».

«Ξέρουμε την κατηγορία, έχω κάνει και πρωταθλητισμό με το Νέστο και γενικά ξέρουμε τι μας περιμένει. Θέλει υπομονή από όλους και να είστε σίγουροι ότι θα δείτε αυτό που περιμένετε. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τα παιδιά της Δράμας και αν θα έρθουν κάποια από άλλες περιοχές θα είναι για να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αυτά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης.