ΕΠΣ Θράκης: Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό από Σιδηροχώρι, Πόντο Θρυλορίου και την Ένωση για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Βροχή οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς τον Πανθρακικό για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ίδια η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης ανέφερε: «Η ΕΠΣ Θράκης συγχαίρει την ομάδα του ΑΠΣ Πανθρακικός για την φετινή νικηφόρα πορεία της και την άνοδο της και της εύχεται καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία».

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΔΟΞΑΣ Ν.Σιδηροχωρίου,συγχαίρει την διοίκηση της ομάδας του Πανθρακικού, τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.Η επιστροφή του Βασιλιά, στον θρόνο της Ροδόπης μόνο χαρά θα μπορούσε να δώσει στους φίλους του ποδοσφαίρου. Η φλόγα της ελπίδας είναι ζωντανή!Τέλος να ευχηθούμε μόνο επιτυχίες στον <<δικό μας>> Νίκο και στην ομάδα του,και καλή δύναμη στην Διοίκηση.Το τραίνο σφύριξε τρείς φορές! Να έχετε ένα εύκολο και καλό ταξίδι!».

Ο Πόντος Θρυλορίου ανέφερε: «Συχγαρητηρια στην αγαπημένη ομάδα του Πανθρακικού για την τεράστια επιτυχία σήμερα καθώς πλέον ανήκει στις εθνικές κατηγορίες… Σήμερα το ποδόσφαιρο της Ροδόπης έσπασε τα δεσμά και απελευθέρωσε τις δυνατότητες που έχει.. Συχγαρητηρια σε όλο το Τιμ της ομάδος..».