Volley League: Διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον προπονητή του Γιάννη Καλμαζίδη

Με απόφαση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ ο έχων ρίζες και στον Εβρο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δεν υπέκυψε στις πιέσεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και των μελών του ΤΑΑ όσον αφορά την παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη, γιατί θεωρεί ότι είναι υπαίτιος της απώλειας του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ (ο ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν περιορίστηκε μόνο στην κατακτηση του Κυπέλλου).

«Κι αυτό γιατί είχε πρώτη την ομάδα και την ανακάτεψε με την προσθήκη του Καναδού Μπαρνς, που πήρε τη θέση του Πάβελ Κουκλίνσκι. Από τότε η ομάδα πήρε την κατιούσα στο πρωτάθλημα, ενώ επιβαρύνθηκε και ο προϋπολογισμός της ομάδας. Χώρια που ο Καλμαζίδης ζήτησε και αύξηση για τη νέα περίοδο», αποκαλύπτει στο Φως ο Στεφανος Λεμονίδης.

Ετσι ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση προπονητή. «Ο Θανάσης Κατσαρής συζητά πλέον με τον βορειομακεδόνα Γιόσκο Μιλενκόσκι, που δούλεψε φέτος στον Φοίνικα Σύρου, ενώ έχει στα υπόψη του και τον Γιάννη Ορφανό. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Θόδωρο Βουλκίδη, στη θέση του Γιώργου Πετρέα που πήγε στον Παναθηναϊκό», αναφέρει το Φως.