Σκόραρε ο Κώστας Γκιντίδης, ο Τριπόταμος έκανε το 6/6 στα μπαράζ και άφησε εκτός την Επανομή… παρά την «μπούκα» παράγοντα!

Επιβλητικός σε έναν ακόμα αγώνα ήταν ο Αστέρας Τριποτάμου που αν και αδιάφορος πέρασε και από την Επανομή με τους Ημαθιώτες να κερδίζουν με 1-4 την Αναγέννηση που ήθελε μόνο νίκη για να έχει ελπίδες ανόδου, ολοκληρώνοντας έτσι μια ανεπανάληπτη σεζόν στην οποία τα πήραν όλα και αήττητοι και θα αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Τριποτάμου με βασικούς τους Κώστα Γκιντίδη και Αναστάση Παπαδόπουλο κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ημαθίας χωρίς ήττα, ενώ στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ίσως βρεθεί στον ίδιο όμιλο με Πανθρακικό και Άρη Αβάτου.

Η Αναγέννηση Επανομής έψαχνε ένα θαύμα καθώς ήθελε μόνο δική της νίκη και παράλληλα ισοπαλία στον αγώνα του Σβορώνου με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης αλλά και μη νίκη του ΑΟ Χανιώτης επί του Μελιτέα Μελίτης για να ανεβεί στη Γ’ Εθνική αλλά παρότι προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Πανυτσίδη στο 12′, δεν άντεξε και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 38′ με προβολή του Γκινιτίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σοφιανίδη και σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων που κατέρρευσαν στην συνέχεια. Ο Κόλα στο 44′ έκανε το 1-2, στο 56′ ο έμπειρος Ηλίας Προβατίδης με εκτέλεση φάουλ “έγραψε” το 1-3 και στο 86′ με ατομική ενέργεια ο Μπουλλάρι το 1-4.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ένας 67χρονος, παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας, κινήθηκε προς το μέρος του διαιτητή εκφράζοντας τα παράπονά του, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα Αναγέννηση Επανομής –  Αστέρας Τριποτάμου.

Αφού απομακρύνθηκε από το γήπεδο, η αστυνομία επιλήφθηκε του θέματος προχωρώντας στη σύλληψή του και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.