Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων: Η Ξάνθη άγγιξε την πρόκριση για τα ημιτελικά αλλά υπέκυψε στα πέναλτι

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι από την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του επαναληπτικού παιχνιδιού της προημιτελικής φάσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο της Πολίχνης πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και συναρπαστικό σε εξέλιξη που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Η Διεύθυνση Αστυνομίας της Ξάνθης έπαιξε τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Στο 20′ προηγήθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Ξάνθης με σουτ του Ντόκο έξω από την περιοχή, με τους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίζουν στο 40′ με χτύπημα πέναλτι.
Στο 70ο λεπτό προηγήθηκε η Δ.Α. Θεσσαλονίκης αλλά η ομάδα της Δ.Α. Ξάνθης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό με χτύπημα πέναλτι του Σταύρου.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 και έτσι πήγαμε στην παράταση όπου το σκορ παρέμεινε το ίδιο και αισίως οδηγηθήκαμε στα πέναλτι. Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο εύστοχοι και με συνολικό σκορ 5-3 πανηγυρίσανε την είσοδο τους στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο της Θαλασσιάς είχε λήξει 1-1.

Για την ομάδα ξεκίνησαν οι: Κυρμιζόπουλος, Ζουμπουλίδης, Σαρηγιαννίδης, Καραπαντζίδης, Παπαευαγγέλου, Μαστανιάδης, Καραπαζαρλής, Σταύρου, Ντόκο, Δόντσος, Κωφιδης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι Γραβάνης ,Χαραλαμπίδης, και Κουτρουλός.