Παρουσία του δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και με συμμετοχή άλλων έξι ομάδων το 14ο Παιδικό Τουρνουά του Ορφέα Ξάνθης

Στο… κυνήγι της στρογγυλής θεάς, ρίχθηκαν την Κυριακή οι μικροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 14ο Τουρνουά «ΟΡΦΕΑΣ PUMA CUP 2022».

Στην διοργάνωση, πέραν του «γηπεδούχου» Ορφέα, συμμετείχαν οι εξής έξι ομάδες με τις ακαδημίες τους: ΑΠΟΞ, FC Zlatograd, ΑΟ Ξάνθης, Ι-Soccer Αλεξανδρούπολης, Θράκες Κομοτηνής και Ηρακλής Ζυγού.

Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν το ποδόσφαιρο, η ευγενής άμυλα, η ομαδικότητα αλλά και οι γονείς που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, παρέμειναν στις κερκίδες και καταχειροκρότησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τους προπονητές – δασκάλους τους.

Η διοργάνωση είχε και πολιτικά παρασκήνια, αφού όπως αναφέρει η “Θράκη”, το «παρών» έδωσαν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, ο Γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Πριν την απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΑΟ Βιστωνίδας Τζούλη Μαμαλίγκατζη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή το προηγούμενο βράδυ σε ηλικία 55 ετών, «βυθίζοντας» στο πένθος, την ομάδα και την τοπική κοινωνία. Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της ξαφνικής απώλειας δεν κατέβηκε στο τουρνουά η ομάδα της Βιστωνίδας, αν και είχε δηλωθεί.