Nations League: Αλλαγή ο Παπουλής στον πρώτο βαθμό της Κύπρου στη διοργάνωση

Ισόπαλη χωρίς γκολ αναδείχτηκε η Κύπρος με την Βόρεια Ιρλανδία στην Λάρνακα στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Nations League, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στον 2ο όμιλο της League C που συμμετέχει και η Εθνική μας.

Η Κύπρος και η Βόρεια Ιρλανδία πριν την έναρξη του παιχνιδιού ήταν οι δύο ομάδες που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα στον 2ο όμιλο της League C του Nations League.

Καλή η εικόνα παρουσίασε η Εθνική Κύπρου του πρώην ποδοσφαιριστή και τεχνικού της Ξάνθης Νίκου Κωστένογλου και στα δυο ημίχρονα, όπου θα μπορούσε με λίγη περισσότερη προσοχή αλλά και τύχη να πάρει το τρίποντο. Είχε τις ευκαιρίες για το γκολ της νίκης – με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κατελάρη στο 43ο λεπτό με βολίδα από μακριά.

Ο 37χρονος επιθετικός της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής, γνωστός από το πέρασμά του από τον Πανθρακικό πέρασε στο παιχνίδι στο 66ο λεπτό στη θέση του Χριστοφή καταγράφοντας έτσι την 26η συμμετοχή φορώντας την φανέλα της Εθνικής Κύπρου.

Την επόμενη αγωνιστική η Κύπρος την ερχόμενη Πέμπτη (9/6, 21:45) θα αγωνιστεί με την Ελλάδα εκτός έδρας στον Βόλο, ενώ τρεις μέρες αργότερα (12/6, 16:00) θα παίξει ξανά με τους Βορειοϊρλανδούς, στην έδρα τους.

Τα τελευταία ματς του ομίλου θα τα παίξει τον Σεπτέμβριο με Ελλάδα (24/9, εντός) και Κόσοβο (27/9, εκτός).