Ανέβηκε ο Αγροτικός με MVP τον Μελισσόπουλο, αγωνία για δυο στο φινάλε! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς, η βαθμολογία και η επόμενη τελευταία αγωνιστική των μπαράζ για την SL2

Με την 6η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίστηκαν τα μπαράζ ανόδου στην Super League 2 με τον Αγροτικό Αστέρα των Μελισσόπουλου και Ψάλτη να περνάει από την Λάρισα κερδίζοντας τον Ηρακλή και να εξασφαλίζει την άνοδο αν την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό.

Ο ξανθιώτης επιθετικός του Αγροτικού Αστέρα Αλέξανδρος Μελισσόπουλος με τα δύο σημερινά τέρματά του οδήγησε την ομάδα του πανηγυρικά στην άνοδο για την SL2 της νέας αγωνιστικής σεζόν. Συνολικά έχει τέσσερα τέρματα στα μπαράζ.

Στα υπόλοιπα ματς η Παναχαϊκή αν και αδιάφορη συνέχισε πετυχαίνοντας το 5/5 χάρη στα δύο τέρματα του πρώην ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου, Λόρι Κέρι βάζοντας δύσκολα στο Ρουφ που πρέπει να κερδίσει τον Μακεδονικό για να ανεβει. Αντιθέτως η Προοδευτική των Βοσνακιδη, Πατσατζόγλου και Ποτουρίδη δεν τα κατάφερε στην Ηλιούπολη κόντρα σε μια αδιάφορη ομάδα να πάρει ούτε το βαθμό γνωρίζοντας την ήττα μ’ ένα τέρμα από το 2ο λεπτό, οπότε μόνο με νίκη στην έδρα της απέναντι στην Παναχαϊκή θα κερδίσει την άνοδο και να επιστρέψει και αυτή μετά από χρόνια στην Β’ Εθνική.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ηρακλής Λάρισας – Αγροτικός Αστέρας 1-3 (57′ Γκίκα – 24′, 72′ πεν. Μελισσόπουλος, 33′ αυτ. Τάρτας)
Ηλιούπολη – Προοδευτική 1-0 (2′ Ταβάρες)
Παναχαϊκή – ΠΑΟ Ρούφ 2-1 (6′, 84′ Κέρι – 85′ Καλλέργης)
Ρεπό: Μακεδονικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 ΑΓΩΝEΣ)
1. Παναχαϊκή 15 (10-3)*
2. Αγροτικός Αστέρας 10 (9-6)
3. Μακεδονικός 8 (3-2)*
4. Προοδευτική 7 (6-2)*
—————————————
5. ΠΑΟ Ρούφ 6 (5-7)*
6. Ηλιούπολη 4 (3-4)*
7. Ηρακλής Λάρισας 1 (2-13)*
Oι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η, 11/6, 17:30)
Ηλιούπολη – Ηρακλής Λάρισας
Προοδευτική – Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρούφ – Μακεδονικός
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας