Θλίψη στην ποδοσφαιρική Ξάνθη – Πέθανε ο αγαπημένος «πρόεδρος» του ΑΟΞ Κώστας Πατσαμάνης

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Πατσαμάνη σε ηλικία 75 ετών, ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στον ΑΟΞ επί δεκαετίες, επισκιάζει την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας και προκαλεί θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Ξάνθης.

Ηταν γνωστός για την αγάπη και το μεράκι του για την ομάδα πέρα από την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο από Διοικητικά πόστα στο παρελθόν. Ωστόσο ο αγαπημένος “Πρόεδρος” των ανθρώπων που έζησαν τον ΑΟΞ στις καλές του εποχές, δεν είναι πια μαζί μας.

«Τα τελευταία χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας μπορεί να είχε απομακρυνθεί, όμως τα πάλεψε με όλη του τη δύναμη μαζί με την γυναίκα του Ντίνα και την οικογένειά του», αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Ξάνθη Sport, από την οποία έγινε γνωστή και η δυσάρεστη είδηση.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει: «Η ιδιοσυγκρασία του, το πηγαίο του χαμόγελο και η διαρκής αγωνία του για μια καλύτερη ομάδα έδιναν πνοή και έφτιαχναν κλίμα στα αποδυτήρια του ΑΟΞ και της SKODA ΞΑΝΘΗ αργότερα, ενώ ήταν απαράμιλλη η δοτικότητά του χαρακτήρα του, αφήνοντας… άπειρες κορνιζαρισμένες φωτογραφίες στιγμών ζωής του ίδιου, που ήταν ταυτόσημη με το όνομα της ομάδας της Ξάνθης».

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Κυρήκου και Ιουλίτη.