Με καλή ψυχολογία μετά την καλή εμφάνιση με τον Πανθρακικό για να κλείσει ιδανικά μια ιστορική σεζόν ο Πετεινός υποδέχεται την Αμμουδιά

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στo φινάλε των μπαράζ θέλει στον Πετεινό ο πρωταθλητής Ξάνθης Άρης κόντρα στον Ηρακλή Αμμουδιάς Σερρών στο ματς των ουραγών του ομίλου.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη χωρίς άγχος όπως έκανε και με τον Πανθρακικό και παραλίγο να του έκανε «ζημιά» μετά την πολύ καλή της εμφάνιση, αφού πρόωρα έμεινε εκτός στόχου ανόδου ενός δεν έχει και βαθμό με 5/5 ήττες θα προσπαθήσει για το καλύτερο θέλοντας τους πρώτους της βαθμούς στα μπαράζ. Από την άλλη και η ομάδα των Σερρών που επίσης έμεινε εκτός αν και από τα φαβορί των μπαράζ, θέλει και αυτή την πρώτη της νίκη ώστε να κλέισει θετικά την χρονιά.

Στον Άρη επιστρέφει ο Παυλίδης, ωστόσο πιθανότατα θα απουσιάσει ο Εφέντη, ο Φλώρος και ο Θωμαίδης, ενώ το θετικό ότι θα βρίσκονται στην αποστολή και πάλι τα νέα παιδιά του Πετεινού που ήδη αρκετά από αυτά πήραν χρόνο στα μπαράζ.

Την αποστολή του Άρη Πετεινού αποτελούν οι  Λαπαδώνης, Μπαράν, Δασκαλάκης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Κουτσομιχάλης, Μπουρλόγλου, Πουτακίδης, Αβερόπουλος, Τουρατζίδης, Παπαθεοδώρου, Σιδηράς, Μίλκογλου, Κοτόπουλος, Τυριάκης, Καμπουρίδης, Σαμαράς, Μπάτζιος, Μαλαδένης, Αμανατιάδης.