ΕΠΣ Καβάλας: Αποφασίστηκε με διαδικασίες εξπρές αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων της Α’ Κατηγορίας

Αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων της Α’ Κατηγορίας από 14 σε 16 από την αμέσως επόμενη σεζόν αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας το Σάββατο, ανοίγοντας ενδεχομένως τον δρόμο για αντίστοιχες διαδικασίες και σε άλλους νομούς.

Το σχετικό αίτημα προερχόταν από τέσσερα σωματεία, αλλά εν τέλει ψηφισαν υπέρ του τα 17 από τα 20 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου. Κερδισμένοι από την αναδιάρθρωση δυο… Ατρόμητοι, αυτός του Χαλκερού και αυτός του Ακροβουνίου που είχαν καταλάβει την 3η θέση στους ομίλους τους στην Β’ Κατηγορία.

Οι δυο αυτές ομάδες ανεβαίνουν πλέον στην Α’ Κατηγορία, από την οποία αποχωρεί μεν ο Βυρωνας Καβάλας που προβιβάζεται στην Γ’ Εθνική αλλά στην οποία επιστρέφουν μετά τον υποβιβασμό τους από το εθνικό πρωταθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και ο Νέστος Χρυσούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΣ της ΕΠΣ Καβάλας διήρκησε μόλις μισή ώρα και εκτός της αυξησης των ομάδων στην Α’ Κατηγορία υπερψηφίστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης και ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν.