Σιώπης για την επίσκεψη Καραγκούνη: «Μας συγκίνησε, δεν υπάρχει άνθρωπος που νιώθει τόσο την Εθνική»

Στην τρομερή εμφάνισή του στο ματς της Εθνικής με τη Β. Ιρλανδία και στην επίσκεψη του Γιώργου Καραγκούνη στην αποστολή της ομάδας αναφέρθηκε ο Μανώλης Σιώπης, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Για το ότι έτρεξε πολύ στο παιχνίδι: «Σε κάθε ματς έτσι είναι το στιλ μου, δεν το αντιλαμβάνομαι. Θα έδινα το βραβείο του MVP στον Μπακασέτα. Για μένα το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε 10λεπτα καλής κυκλοφορίας και είχαμε φάσεις. Δεν δημιούργησαν τίποτα, στο δεύτερο πίεσαν περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει αν κάνω καλή ή κακή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα. Θέλουμε να βρεθούμε στην πρώτη θέση του γκρουπ και στο Euro».

Για την επίσκεψη του Γιώργου Καραγκούνη στην προπόνηση της Εθνικής: «Με συγκίνησε ο Καραγκούνης. Δεν υπάρχει άνθρωπος που νιώθει τόσο την Εθνική. Μας έκανε σε όλους καλό ότι τον ακούσαμε, είναι legend. Μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια».

Για τον λόγο που φοράει το νούμερο 23: «Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, έχω κάνει και τατουάζ».

Για το αν είναι η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής: «Από άποψη ανάπτυξης, είναι η πιο γεμάτη εμφάνιση. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες. Με ενδιαφέρει η ομάδα. Αν είμαστε καλά όλοι, θα είμαι κι εγώ».