Volley League: Παραμένει για άλλη μια σεζόν στον πάγκο του ΟΦΗ ο Κώστας Δεληκώστας

Ο Σουφλιώτης προπονητής Κώστας Δεληκώστας παραμένει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του ΟΦΗ.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ. Την πρώτη χρονιά, βάλαμε τα θεμέλια για μια καλή σεζόν, τώρα θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα σε αγωνιστικά θέματα και θέματα οργάνωσης.
Με τον Γιάννη Δανδάλη δώσαμε τα χέρια και ξεκινάμε τη δουλειά για να χτίσουμε και φέτος μια καλή ομάδα για την κατηγορία και τους στόχους μας. Θέλω να καλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι πιο ζεστός με την ομάδα βόλεϊ.
Ξέρω τη δυναμική του και πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίξει περισσότερο τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει και το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, για να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.
Με τη βοήθεια του, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Εβρίτης κόουτς του ΟΦΗ μετά τη συμφωνία.

Ο 50χρονος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, του Παμβοχαϊκού αλλά και της Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (μεταξύ άλλων) συνέβαλε στην παραμονή του ΟΦΗ μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ με τρεις νίκες απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.