«Βλέπω να παίζει ο Ζίβκοβιτς μετά από λίγο διάστημα, παρόλο που βλέπει 10 μέτρα την εστία»

Ο παλαίμαχος πορτιέρε του ΠΑΟΚ και Ηρακλή Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε για το τοπίο που διαμορφώνεται στη θέση «1» μετά την φυγή Πασχαλάκη.

Αρχικά υποστήριξε: «Να κάνω μία ερώτηση. Ο Πασχαλάκης είναι 32 ετών, αλλά έδειξε στα πέντε χρόνια τι αξίζει, τον ξέρουμε. Μπορεί και να τον βρίζουμε κάποιες φορές, αλλά τον γνωρίζουμε. Ο Κοτάρσκι έπαιζε σε μία μικρή ομάδα της Κροατίας. Ο Τσιφτσής δηλαδή πόσο κοστίζει; Κάποιος γκολκίπερ που παίζει σε μικρή ομάδα και μετά έρθει στον ΠΑΟΚ, η διαφορά είναι στην πίεση. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Μπορεί να είναι τερματοφυλακάρα, αλλά στην αρχή θα έχουμε πρόβλημα γιατί θα πρέπει να εγκλιματιστεί» είπε και συνέχισε:

«Αν ήταν να πάρουμε τον Κοτάρσκι, καλύτερα να κρατούσαμε τον Πασχαλάκη, να παίρναμε τον Τσιφτσή και να είχαμε και τον Ταλιχμανίδη, που δεν τον έχω δει πολύ. Η γνώμη μου είναι ότι στον ΠΑΟΚ θα φάει πολύ πίεση. Η περίπτωση του Κασίγιας είναι διαφορετική. Ηταν στις ακαδημίες της Ρέαλ και είχε μπει στο πνεύμα, τον προετοιμάσανε καλά και μπήκε. Η προσαρμογή είναι πολύ σημαντική. Γιατί να πάρουμε έναν 22άρη, για μένα είναι ρίσκο. Μακάρι να πάει καλά και να μην ξαναμιλήσω. Βλέπω, όμως να παίζει ο Ζίβκοβιτς μετά από λίγο διάστημα.

Γιατί ο Ζίβκοβιτς καταλαβαίνει και έχει μπει ήδη στο κλίμα του ΠΑΟΚ, ξέρει ότι πάντα πρέπει να είναι στα φόρτε του. Ο Ζίβκοβιτς, βέβαια έχει παροπλιστεί λίγο και την βλέπει… δέκα μέτρα την εστία. Μπορεί ο Κοτάρσκι να ήταν MVP στην Κροατία, όμως ξαναλέω, πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Καλύτερα να προωθήσουμε ένα δικό μας παιδί. Εγώ έχω φοβηθεί πολλές φορές στην Τούμπα. Σε αυτό παραδέχομαι τον Πασχαλάκη γιατί έχει άγνοια κινδύνου. Μπορεί σε ένα ματς να μην πάει καλά, αλλά στο επόμενο είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.»