Nations League: Και με Μάνταλο και με Σιώπη η πρώτη επίσημη 11άδα της εποχής Πογέτ στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Nations League ξεκίνησε! Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με την πρώτη… επίσημη 11άδα του Γκουστάβο Πογέτ να γίνεται γνωστή!

Σε αυτήν την ενδεκάδα μετέχουν και οι δυο Θρακιώτες που έχουν κληθεί στην Εθνική Ομάδα: ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος και ο Εβρίτης μέσος της πρωταθλήτριας Τουρκίας Τραμπζονσπορ Μανώλης Σιώπης.

Σε 4-3-3 «κατεβάζει», πιθανότατα, τους διεθνείς ο Ουρουγουανός τεχνικός, που κάνει ντεμπούτο σε αγώνα όχι φιλικού χαρακτήρα. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τον Ρότα στο δεξί άκρο, αντί του Κώτσιρα, και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Τα στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος-Χατζηδιάκος. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο θα παίξει ο Σιώπης, έχοντας δίπλα του τον Μπουχαλάκη και τον Μάνταλο, στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Λημνιός, στο αριστερό ο Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής, το νικηφόρο 1-0 στο φιλικο του Μαρτίου κόντρα στη Ρουμανία, η 11άδα είναι η ίδια, με εξαίρεση τον Πέλκα. Στη θέση του απόψε ξεκινάει ο Μπακασέτας. Η ενδεκάδα λοιπόν, είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Λημνιός, Μάνταλος, Γιακουμάκης.