Με πρωινή προπόνηση και δεδομένα βασικό τον Σιώπη η Εθνική στο Μπέλφαστ

Τις υποχρεώσεις της στο Nations League ξεκινάει η Εθνική μας, η οποία μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία με στόχο την πρωτιά. Πρώτος σταθμός το Μπέλφαστ και η Βόρεια Ιρλανδία (2/6, 21:45).

Η αποστολή προσγειώθηκε χθες στο Μπέλφαστ και σήμερα συνέχισε με πρωινή προπόνηση πριν την αναμέτρηση. Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να παρατάξει την Εθνική στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι σε σχηματισμό 4-3-3, χωρίς να προχωράει σε μεγάλες εκπλήξεις.

Ως προς τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Βλαχοδήμοςμ κερδίζοντας τη μάχη από Αθανασιάδη και Πασχαλάκη, με τον Τσιμίκα να παίζει αριστερά και τον Κώτσιρα να έχει το προβάδισμα, αυτή τη στιγμή, για το δεξί άκρο της άμυνας.

Το δίδυμο των στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος – Χατζηδιάκος ενώ στην τριάδα μπροστά σίγουρη θεωρείται η παρουσία των πρωταθλητών Σιώπη και Μπακασέτα και από εκεί και πέρα υπάρχει ερωτηματικό για το ποιος εκ των Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη θα βρεθεί δίπλα στον Εβρίτη μέσο. Μια θέση που διεκδικεί με λιγότερες πιθανότητες και ο Αλεξανδρόπουλος.

Στην τριάδα της επίθεσης θα βρεθούν οι Λημνιός και Δουβίκας στις δύο πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Γιακουμάκης.