Έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΑΕ Ξάνθη από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος).

Συμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ενημερώθηκαν οι ομάδες για τη συνάντηση του Προέδρου Λεωνίδα Λεουτσάκου με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μαζί με την SL1 για το θέμα των χρημάτων που θα δοθούν στις ομάδες από το στοίχημα και ακόμα αγνοείται.

Ακόμα έγινε ενημέρωση σχετικά με τη σύμβαση με την ΕΡΤ και έγινε γνωστό ότι θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας που θα αξιολογήσει την παρουσίαση της εταιρίας για τις διαδικτυακές μεταδόσεις που θα προβάλλονται, πέραν των αναμετρήσεων που θα μεταδίδει η ΕΡΤ από τα κανάλια της.

Σχεδόν όλες οι ομάδες έδωσαν το παρών στο ΔΣ με τους εππροσώπους τους, ακόμα και η ΠΑΕ Λεβαδειακός που ως πρωταθλήτρια δεν θα μετέχει τη νέα σεζόν στην SL2 αλλά και οι πιο πολλές από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν. Αντίθετα αίσθηση προκάλεσε ότι έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΑΕ Ξάνθη.

Ούτε ο Μπιλ Πάπας ούτε ο αντιπρόεδρος Φάνης Ουζουνίδης, που συνήθως εκπροσωπούσε την ΠΑΕ Ξάνθη στα προηγούμενα ΔΣ μαζί με τον Τάσο Γιαμουρίδη που επισήμως έχει αποχωρήσει από τα κοινά της ΠΑΕ, έδωσαν το «παρών» δημιουργώντας απορίες για αυτήν την απουσία σε αυτήν την κρισιμη συγκυρία.