Παραίτηση Δημούτσου ενώπιον της ΕΕΑ από την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ξάνθη

Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού επρόκειτο να εκδικαστεί την Τετάρτη η υπόθεση της αίτησης του Ελίνι Δημούτσου για κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής της ΠΑΕ Ξάνθη.

Ο Δημούτσος έχει δικαιωθεί από τις αρμόδιες αρχές της ΕΠΟ στα αιτήματα που έχει σε βάρος της ΠΑΕ Ξάνθη για το συμβόλαιο της περσυνής χρονιάς αλλά και τα χρήματα από το συμβόλαιο της φετινής, που καταγγέλθηκε μονομερώς από τους Ξανθιώτες.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν διακανονισμοί που είχαν συμφωνηθεί και δεν είχε καν παραστεί επρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη σε προηγούμενη δικαστική υπόθεση, σκόπευε να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση.

Κάπως έτσι, είχε ζητηθεί η κατάπτωση της εγγυητικής. Ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή της συζήτητης της υπόθεσης ενώπιον της ΕΕΑ, ο Ελίνι Δημούτσος παραιτήθηκε από το αίτημά του αυτό, όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου της ΓΓΑ.

Είναι άγνωστο αν αυτό σημαίνει ότι ο Δημούτσος ικανοποιήθηκε στις απαιτήσεις του και πληρώθηκε, αλλά αυτή εκτιμάται ότι είναι η πιθανότερη εκδοχή. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου πιυ αναφέρεται σε τρεις συνολικά υποθέσεις, έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(01.06.22 ώρα 13:30)  
1. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.παρ.8 εδ. β’ και 10 ν.4809/2021. 
Έχει υποβληθεί εμπροθέσμως η Γ.Σ. 
2. Αίτηση του αθλητή Ελίν Δημούτσου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την αίτηση. 
3. Αίτηση του αθλητή Κων/νου Γεωργακόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την αίτηση. 
4. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων της από 13.10.21 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926.
ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ, προκειμένου να προσκομισθούν από τους μετόχους, Ελένη Παπαευθυμίου, Βασίλειο Βλασταρά και Κων/νο Μαρλαφέκα, τα κατ΄άρθρο 69Α Ν.2725/1999 όπως ισχύει, προβλεπόμενα στοιχεία.  
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Νικόλαος Τζουλάκης