Με το μυαλό στην Χαλάστρα και στην μονομαχία με τον Καμπανιακό εκτός του Ιπποκράτη και ο… Έβρος Σουφλίου!

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει σε όλο τον Έβρο και κυρίως σε Αλεξανδρούπολη και …Σουφλί για την πορεία του Ιπποκράτη στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα η ιστορική ομάδα του Έβρου που τερμάτισε πρώτη επιλαχούσα για την παραμονή στην Α’ κατηγορία επιζητά μια τρίτη ευκαιρία και την άνοδο του Ιπποκράτη στην Γ’ Εθνική. Την δεύτερη την έχασε αφού η Αλεξανδρούπολη υποβιβάστηκε, ενώ η μεγάλη ευκαιρία της χάθηκε όταν δεν κέρδισε κρίσιμα παιχνίδια στο φιναλε του πρωταθλήματος.

Πλέον ο Έβρος Σουφλίου μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του Νομού με 4 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα για να μην υποβιβαστεί ξανά στην Β’ ΕΠΣ Έβρου μετά από 24 χρόνια και την σεζόν 1997-98 (μοναδική χρονια που αγωνίστηκε σε αυτην την κατηγορία), είναι ο Ιπποκράτης να νικήσει στην Χαλάστρα τον Καμπανιακό που επίσης καιγεται για το τρίποντο , με τους «γιατρούς» ωστόσο να είναι το μεγάλο αουτσαιντερ της αναμέτρησης.

Βέβαια στην ομάδα ελπίζουν και σε κάποια άλλα σενάρια πάντως το μέλλον για τον ιστορικό Έβρο Σουφλίου μοιάζει με τα τωρινά δεδομένα αβέβαιο…