Με προεδρεύοντα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη η έκτακτη (και εκλογική) Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης προεδρεύει στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, από την οποία θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος.

Πρόεδρος δεν υπάρχει έπειτα από την παραίτηση Ζαγοράκη (θα εκλεγεί εντός της ημέρας ο μοναδικός υποψήφιος Τάκης Μπαλτάκος) ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, ο α’ αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου και ο ταμίας Τζαφέρης είναι από την περασμένη εβδομάδα σε τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η εκλογή των αναπληρωματικών τους Παπαχρήστου, Κουπτσίδη, Δανιήλ κρίθηκε ως μη γενόμενη από την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ επειδή έγινε με φανερή και όχι με μυστική ψηφοφορία και τέλος ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος και εξ’ οφίτσιο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ απουσίαζε από τη συνέλευση επειδή ήταν άρρωστος.

Στο πάνελ λοιπόν, στη διάρκεια της συνέλευσης ήταν μόνο δύο άτομα, ο προσωρινός CEO Ιάκωβος Φιλιππούσης που δεν νομιμοποιείται όμως να προεδρεύει καθότι δεν είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ως το αρχαιότερο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην γενική συνέλευση συνέλευση θα γίνουν για πρώτη φορά με κάρτες και όχι με ανάγνωση των ονομάτων των εκπροσώπων των Ενώσεων και των ΠΑΕ από τη σχετική λίστα, οι ψηφοφορίες. Όπως ανακοινώθηκε, η πράσινη κάρτα είναι για το «ναι», η κόκκινη για το «όχι», η κίτρινη για την αποχή και η λευκή υποδηλώνει «λευκό».

Τα μέλη της συνέλευσης θα σηκώνουν την ανάλογη κάρτα που επιθυμούν, στη συνέλευση στην οποία όπως προαναφέρθηκε προεδρεύει ο Μάνος (Δαμιανός) Γαβριηλίδης.