Επιστροφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου στα κανάλια Novasports σε δίδυμο με Ντέμη Νικολαΐδη

Επιστροφή έπειτα από οκτώ χρόνια στα κανάλια Novasports για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο που υπέγραψε για τρία χρόνια στο κανάλι έπειτα από την ολοκλήρωση της παρουσίας του στην Cosmote TV στην οποία είχε μετακινηθεί το 2015.

Μάλιστα, η επιστροφή του ξεκινάει αμέσως αφού το βράδυ της 2ας Ιουνίου θα περιγράψει τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας στο Μπέλφαστ (21.45) εναντίον της Βορείου Ιρλανδίας έχοντας δίπλα του τον Ντέμη Νικολαΐδη στο σχολιασμό, όπως αναφέρει το bnsports.gr. Στη συνέχεια θα μεταβούν και στην Πρίστινα όπου την Κυριακή 5 Ιουνίου γίνεται το επόμενο ματς για αυτήν την φάση του Nations League εναντίον του Κοσσόβου πάλι στις 21.45.

Το ίδιο δίδυμο είχε περιγράψει το παιχνίδι στον τελικό του Champions League το 2014 στη Λισαβώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν κατά σύμπτωση και η τελευταία παρουσία του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στην NOVA, με την οποία είχε συνεργασία από το 2003 έως και το 2014.

Είναι φανερό πως η απόκτηση των δικαιωμάτων της Premier League από τα κανάλια Novasports για τα επόμενα έξι χρόνια έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος να αποχωρήσει από την Cosmote TV, για να επιστρέψει στο κανάλι της Κάντζας!