Παραμένει Κύπρο για 11η σεζόν ο Φώτης Παπουλής!

Στην Κύπρο για 11η σεζόν και τρίτη στην Ομόνοια θα παραμείνει ο Χιώτης πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Φώτης Παπουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο ίσως είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από όσων ολοκληρώνεται η συνεργασία τους με την Ομόνοια, που θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την κυπελλούχο Κύπρου.

Ο Παπουλής μπορεί να είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, έκλεισε τα 37 του χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές, ενώ είναι και ο αρχηγός της ομάδας με ένα πρωτάθλημα πέρισυ και ένα κύπελλο φέτος. Σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του και την ηγετική φυσιογνωμία του εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στα αποδυτήρια, οδηγεί τη διοίκηση των πρασίνων να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναικού και συνέχισε σε Αχαρναικό, Λαμία, Παναχαική, Πυρσό Γρεβενών, Πανθρακικό όπου εκανε και το ξεπέταγμά του μια σεζόν (28 συμμετοχές με 5 γκολ), ΟΦΗ, μια οχταετία ο Απόλλων Λεμεσού και μια διετία βρίσκεται στην Ομόνοια, ενώ μετά από τόσα χρόνια στην Κύπρο έχει γίνει διεθνής με 24 συμμετοχές και 3 τέρματα.