Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Εαρινό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης στην Παλαγία το Σάββατο 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 9ο Εαρινό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου.

Φέτος δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή Σωματείων με τμήματα υποδομής κοριτσιών αλλά και με Γυναικεία Τμήματα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές παρά την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε τα κορίτσια χάρηκαν την συμμετοχή και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλες από άλλα σωματεία αλλά και να κάνουν νέες γνωριμίες. Ευχαρίστησαν όλα τα Σωματεία με τις γυναικείες ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν η ομάδα του Σουφλίου 2018, οι Βασίλισσες Θράκης και η Α.Ε.Κ Καβάλας που άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

⚽️ Το Σάββατο 28 Μαιου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας στην Παλαγία με μεγάλη επιτυχία το 9ο Εαρινό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου που φέτος δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή Σωματείων με τμήματα υποδομής κοριτσιών αλλά και με Γυναικεία Τμήματα!
✌️ Παρά τις υψηλή θερμοκρασία τα κορίτσια χάρηκαν την συμμετοχή και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλες από άλλα σωματεία αλλά και να κάνουν νέες γνωριμίες.
✌️Ευχαριστούμε πολύ όλα τα Σωματεία με τις γυναικείες ομαδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
❗️Με γυναικεία τμήματα συμμετείχαν η ομάδα του Σουφλίου 2018, οι Βασίλισσες Θράκης και η Α.Ε.Κ Καβάλας που άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
❤️ Σχεδόν όλα τα κορίτσια της ομάδας μας συμμετείχαν σαν εθελόντριες στην διεξαγωγή του Τουρνουά.