Βέβαιος ότι η Καβάλα δεν θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική και θα ξαναγωνιστεί τελικά όπως και πέρσι στην Super League 2 ο Αλεξ Χαντιτάγκι

Πεπεισμένος δήλωσε ξανά ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι για παραμονή της Καβάλας στη Super League 2, παρά τον αγωνιστικό της υποβιβασμό. Πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή», o μεγαλομέτοχος των «αργοναυτών» είπε ότι ακόμη και αν παίξει η ομάδα του δεν είναι αντίπαλος του ΑΟΞ στην SL2 αρά του Άρη Αβατου, του Βυρωνα Καβάλας και ενδεχομένως του Πανθρακικού και του Ιπποκράτη στη Γ’ Εθνική, θα πάρει άνετα την άνοδο.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΑΟΚ πιστεύω πως έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα 2 από ότι το περασμένο καλοκαίρι. Υπάρχουν έξι ομάδες με δικαστικά ζητήματα σε εξέλιξη, οι περιπτώσεις των οποίων θα εξεσταστούν νομικά στα αρμόδια δικαστήρια. Συνεργαζόμαστε και φέτος με δύο από τους δικηγόρους που μας βοήθησαν σημαντικά την περασμένη σεζόν. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε ένα μίτινγκ με τον προπονητή, τον Ερασιτέχνη αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Το πλάνο μας από σήμερα είναι να κυνηγήσουμε 17-18 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, επιπέδου Σούπερ Λίγκας 2. Ακόμα και αν αγωνιστούμε στη Γ’ Εθνική αυτοί οι παίκτες θα φροντίσουν ο ΑΟΚ να επιστρέψει την αμέσως επόμενη χρονιά στην SL2.

Είμαι υποχρεωμένος στην πόλη και στην ομάδα. Πολλοί μας πολέμησαν τη χρονιά που πέρασε. Υπήρξαν στιγμές που ήμασταν μόνοι μας απέναντι σε όλους. Παρόλο που θεωρώ πως αυτό δεν θα σταματήσει έχουμε ολόκληρο το καλοκαίρι μπροστά μας, αυτό μας δίνει την ευκαιρία να χτίσουμε την ομάδα και να υπογράψουμε ποδοσφαιριστές μέχρι τον Αύγουστο.

Θέλουμε επίσης να επικεντρωθούμε και στις ακαδημίες μας. Αν θέλουμε να είμαστε μια επιτυχημένη ομάδα, πρέπει να μεγαλώσουμε τον πυρήνα των ακαδημιών μας. Πρέπει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν γίνεται μονίμως να υπογράφουμε νέους ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 70 παίκτες στις ακαδημίες. Στόχος μας είναι να φτάσουμε τους 400», ανέφερε ο Χαντιτάγκι.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε τον καλύτερο φίλαθλο κόσμο στη Σούπερ Λίγκα 2. Σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε τα νέα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της νέας χρονιάς. Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 50 ευρώ. Θέλουμε την υποστήριξη και του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θέλουμε ο Δήμος να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις μας και τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών μας.

Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας. Τα μηνύματα και η υποστήριξη που έχω λάβει από τη στιγμή που ήρθα εδώ είναι αμέτρητα. Κάθε φορά που νιώθω πως κουράζομαι ή πως θέλω να τα παρατήσω η αγάπη τους μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω λόγω του κόσμου. Γι’ αυτό και τον ευχαριστώ».