Πανηγυρίζει για την κατάκτηση του Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμάνουελ Ρόκα

Το μοναδικό ευρωπαϊκό dna πρωταθλητισμού της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και πάλι! Μετά από τις Παρί, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι που τις πέταξε εκτός συνέχειας στις προηγούμενες νοκ-άουτ σειρές στο δρόμο προς την Πόλη του Φωτός η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έλαμψε και στον μεγάλο τελικό του «Σταντ ντε Φρανς» αφού επιβλήθηκε 1-0 της Λίβερπουλ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της, αφήνοντας τους κόκκινους στα 6 τρόπαια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην γκολκίπερ και μετέπειτα τεχνικός του Πανθρακικού, που δουλεύει ως σκάουτερ και αναλυτής στην ομάδα του Παναθηναϊκου, πανηγύρισε με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια το 14ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο των Μαδριλένων.

Ο Ισπανός είναι δημιούργημα της «βασίλισσας», καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ και έπαιξε με την δεύτερη ομάδα της τα πρώτα του επίσημα επαγγελματικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να κληθεί στις μικρές Εθνικής Ομάδες της Ισπανίας, χωρίς όμως την κατάλληλη συνέχεια.

Διατέλεσε τερματοφύλακας αρκετών ομάδων μικρότερων κατηγοριών στην Ισπανία και το 2008 ήρθε στην Ελλάδα και στον Πανθρακικό ως τρίτη επιλογή, αλλά κατάφερε γρήγορα να καθιερωθεί ως βασικός τερματοφύλακας και να αποτελέσει έναν από τους βασικούς συντελεστές στην καλή πορεία της ομάδας της Κομοτηνής την πρώτη της χρονιά στην Super League. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.