LIVE η προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ: Άρης Πετεινού – Πανθρακικός, Ηρακλής Αμμουδιάς – Βύρωνας και Προσοτσάνη – Καμπανιακός

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 6ης και προτελευταιας αγωνιστικής των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Προσοτσάνη Δράμας εκεί όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ισόβαθμο Καμπανιακό με τον ηττημέμο να μένει κατά μεγάλη πιθανότατα εκτός τριάδας, όπως και η ισοπαλία, ιδίως τους γηπεδούχους που πάνε Κομοτηνή την τελευταια αγωνιστική.

Στον Πετεινό Ξάνθης ο Πανθρακικός θέλει μόνο νίκη επί του ουραγού και χωρίς βαθμό Άρη και εαν γίνεται να πάρει και μεγάλη σε σκορ νίκη γιατί υστερεί στην διαφορά τερμάτων, με τους Ξανθιώτες να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου.

Τέλος στην τρίτη αναμέτρηση και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Βύρωνας Καβάλας που εξασφάλισε μαθηματικά ένα εισιτήριο ανόδου θα παίξει στην έδρα του πρωταθλητή Σερρών Αμμουδιάς που αν και χωρις βαθμολογικό ενδιαφέρον θα παλέψει για την νίκη γοήτρου.

Χορηγός των μεταδόσεων των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική είναι η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Εκεί θα βρείτε πολυτελή καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Eπίσης χορηγός της μετάδοσης είναι ο σύμβουλος ασφαλίσιμων κινδύνων (Risk Manager) Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), Διδάκτωρ ΑΠΘ, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα υγείας αθλητών και σωματείων, ασφαλίσεις περιβαλλοντικών θεμάτων για επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ασφαλίσεις μηχανικών, γιατρών, λογιστών, δικηγόρων και όλων των ειδικοτήτων.

Τέλος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το κατάστημα της CarbonOff Αλεξανδρούπολης. Θα το βρείτε στην Αλεξανδρούπολη Λεωφόρος Δημοκρατίας 8, (τηλέφωνο 25510-35240 και με ένα κλικ ΕΔΩ). Διαθέτει κινητή μονάδα καθαρισμού για μεγάλα οχήματα στο χώρο σας.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00)

Άρης Πετεινού – Πανθρακικός  1-3 (50′ πεν. Χριστοφορίδης – 27′ Φουρλατάρας, 44′ Φουρλατάρας, 93′ Βασκος) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ηρακλής Αμμουδιάς – Βύρωνας Καβάλας 0-4 (55′ Ηλιάδης, 58′ Αθανασάκης, 66′ Δουμανης, 87′ Δουμανης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Προσοτσάνη – Καμπανιακός 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ρεπό: Ιπποκράτης