Επανεκλογή Μεσινέζη στην προεδρία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Τέσσερα νέα μέλη στο νέο ΔΣ – Τα αποτελέσματα των εκλογών

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην μεγάλη αίθουσα του Επιμελητηρίου Εβρου η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ιστορικό σύλλογο.

Πρόεδρος επανεξελέγη άνευ αντιπάλου, αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος, ο Αυγερινός Μεσινέζης, εξασφαλίζοντας 51 ψήφους σε συνολο 60 ψηφισάντων. Επανεξελέγησαν επίσης οι Γιώργος Πασσιάς, Βίκυ Κοϊνάκη και Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Σε σχέση με το προηγούμενο συμβούλιο, έχουμε πέντε νέα μέλη που είναι οι Νεκτάριος Τσικάριας, Δημήτρης Βλάχος, Βασίλης Γιαγλής, Όλγα Γκούβερ και Ηλίας Σακαλάλης.

Αντίθετα, δεν πέτυχαν την επανεκλογή τους αν και έθεσαν υποψηφιότητα ο απερχόμενος ταμίας Κωνσταντίνος Λιάσκος και τα μέλη Αθανάσιος Σισμάνης, Όλγα Γεωργιάδιου και Άννα Χωρινού.

Ετσι το νέο ΔΣ απαρτίζεται από τους Αυγερινό Μεσινέζη, Γιώργο Πασσιά, Βίκυ Κοϊνάκη, Ειρήναρχο Κεμανετζή, Νεκτάριο Τσικάρια, Δημήτρη Βλάχο, Βασίλη Γιαγλή, Όλγα Γκούβερ και Ηλίας Σακαλάλη.

Η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Νίκο Πενίδη, Δημήτρη Γιαγλή και Έλενα Δημοπούλου. Σε σύνολο 65 τακτοποιημένων οικονομικά μελών του ΜΓΣ Εθνικός, τα οποία είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν 60.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών (με πιο έντονα γράμματα όσοι εκλέγονται):

Για την θέση του προέδρου:
1. Αυγερινός Μεσινέζης 51

Για τα μέλη του νέου ΔΣ:
1. Παναγιώτης Βαλσαμίδης 10
2. Δημήτρης Βλάχος 26
3. Βασίλης Γιαγλής 26
4. Όλγα Γκούβερ 17
5. Ειρήναρχος Κεμανετζής 32
6. Βίκυ Κοϊνάκη 30
7. Ιφιγένια Κοτζαμάνη 7
8. Κωνσταντίνος Λιάσκος 7
9. Αθανάσιος Μπακλαβάρας 4
10. Θεόδωρος Ξενιτόπουλος 2
11. Γεώργιος Πασσιάς 34
12. Ηλίας Σακαλάκης 15
13. Αθανάσιος Σισμάνης 4
14. Νεκτάριος Τσικάριας 37
15. Κωνσταντίνος Χασάπης 8
16. Άννα Χωρινού 11

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Δημήτρης Γιαγλής 30
2. Έλενα Δημοπούλου 22
3. Νίκος Πενίδης 38