Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή παλαιμάχων Δόξας Δράμας και Πανθρακικού

Τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:00 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» .

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης και της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που προηγήθηκε, διοργανώνει τουρνουά την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17:00 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ενώ το τουρνουά υποστηρίζει ο μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου “Αλέξιος Κομνηνός”.

Στο τουρνουά εκτός από τους παλαίμαχους της Αλεξανδρούπολης, θα λάβουν μέρος και εκείνοι των Δόξας Δράμας και Πανθρακικού.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ ¨ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ¨ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.