Μπάχαλο με τα μπαράζ ανόδου από Γ’ Εθνική! Μερική δικαίωση Κοζάνης από το CAS και… στον αέρα όλο το τουρνουά

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής και μετέφερε πρώτο το pamebala, με απόφαση που γνωστοποιήθηκε από το CAS, έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της ομάδας της Κοζάνης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία των αγώνων που βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση για να αναδειχθούν οι τέσσερις ομάδες που θα ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ 2, τινάζεται στην κυριολεξία στον αέρα.

H Koζάνη προσέφυγε στο CAS κατά της ΕΠΟ και στην ουσία κατά της απόφασης Επιτροπής Εφέσεων, που δικαίωσε τον Μακεδονικό στην υπόθεση με τη Λευκίμμη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Αντίδικος της Κοζάνης ήταν η ΕΠΟ, υπέρ της οποίας προσέφυγαν ο Μακεδονικός και ο Μέγας Αλέξανδρος Ημαθίας, αφού σε περίπτωση που δικαιωθεί η Λευκίμμη επηρεάζονται και οι τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του ομίλου.

Με τα ασφαλιστικά της μέτρα, η Κοζάνη ζητούσε να σταματήσει άμεσα η διαδικασία των μπαράζ μέχρι την συζήτηση του κυρίου μέρους της αγωγής. Το CAS με την απόφασή του ναι μεν διατηρεί την ισχύ της υπέρ του Μακεδονικού απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων μέχρι την τελική απόφαση του CAS και υπό την αίρεση αυτής, ωστόσο διατάσσει την ΕΠΟ να απέχει από οποιασδήποτε ενέργειες σε σχέση με την επικύρωση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής και σε σχέση με τις τέσσερις ομάδες που θα ανέλθουν στη Super League 2 μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης από το CAS.

Χωρίς ωστόσο επικύρωση του β’ ομίλου, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η διαδικασία των μπαράζ ανόδου, αφού δεν θα υπάρχει πρωταθλητής. Γενικά η ολη διαδικασία βρίσκεται στον αέρα και ενώ η τέταρτη αγωνιστική των αγώνων επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 28/5, αν και οι πληροφορίες από το dikisports αναφέρουν ότι τα μπαράζ θα συνεχιστούν ίσως κανονιά.. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής η ΕΠΟ δεν είχε αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε αναβολή και γενικά τι μέλλει γενέσθαι.