Στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης η Άννα Λουίζα Ντόμι του ΑΟ Καβάλα

Μια πολύ δυνατή προσθήκη με την Άννα Λουίζα Ντόμι για την ομάδα του Φοίνικα που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για τη νέα χρονιά.

Το λίμπερο του ΑΟ Καβάλα Άννα Λουίζα Ντόμι θα έχει στο ρόστερ του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης ο προπονητής Δημήτρης Τσουλκανάκης. Η νεαρή αθλήτρια τους τελευταίους 9 μήνες είναι φοιτήτρια καθώς πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Λουιζα – Άννα Ντόμι. (Λυμπερο). Η Λουί θα βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας που φέτος θα είναι ακόμη υψηλότεροι και με την προσθήκη αυτή η ομάδα μας αποκτά στην θέση του Λυμπερο υπεροπλία αφου το δίδυμο Γωγώ – Λουί αποτελεί το καλύτερο σε όλη την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ του ΑΟ Καβάλας για την άψογη συνεργασία. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ… Έρχεται η επόμενη πολύ σύντομα 😉🌴✌️